Over Désirée

Mijn waarden zijn openheid, verbinding en warmte. Dit is de kern van wie ik ben en waar ik voor sta. Het betekent dat ik open en zonder oordeel met je in gesprek ga om jou en jouw team het beste uit jezelf te laten halen. Wel wijs ik je er alvast op dat je mijn mening zeker te horen zult krijgen. Daar gaat het per slot van rekening om!

Essentieel in mijn aanpak is humor, scherpte en relativering.Tussendoor helpt soms een lach om het leven in het juiste perspectief te plaatsen. Scherpte is handig om tot de kern te komen. Dat is per slot van rekening waar het om gaat. 

Mijn devies is: leef het leven, neem zelf de regie en weet je gesteund door anderen.

Mijn werk is op hoofdlijnen te verdelen in twee aandachtsgebieden, te weten persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Deze twee zijn overigens nauwelijks los van elkaar te zien.

Als psycholoog-coach begeef ik me op veel verschillende gebieden, die ik alle met evenveel plezier en inzet vormgeef. De kwaliteit van mijn dienstverlening waarborg ik door het volgen van opleidingen voor mijn registraties, en door regelmatig aan intervisie deel te nemen. Daarnaast kies ik voor supervisie door verschillende mensen die een ander perspectief brengen. Ik ben gecertificeerd arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP, 2013) en senior practitioner coach (NOBCO, 2004).

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd facilitator voor een aantal trainingsprogramma’s van bestseller-auteur, hoogleraar en keynote speaker Brené Brown.

Ik ben geboren in Friesland in 1962, getogen in Zeeuws Vlaanderen en opgeleid in Groningen en verder gegroeid in Utrecht, Overijssel en Drenthe. Na wat omzwervingen in onder andere zorg (2 jaar), uitgeverij (1/2 jaar), IT (4 jaar) en verzekeringen (4 jaar), werk ik sinds 1997 als organisatie-adviseur en coach. Dit met als basis mijn opleiding tot klinisch psycholoog (oude stijl), met bijvak bedrijfskunde.

Ik woon in Beilen op de kruising van wegen naar noord en zuid, oost en west. Ik houd van taarten bakken, stoofschotels maken, samen nieuwe dingen ontdekken, wandelen, kletsen en dansen, lezen en niksdoen. 

Désirée Schriek

E-coaching

Coaching bestaat in het algemeen uit persoonlijke, face-to-face gesprekken.

Soms is de afstand echter te groot of is het handiger om tussen de afspraken door ook op een andere manier gecoacht te worden, via mail, sms, whatsapp of telefonisch. Désirée heeft de opleiding tot E-coach/E-counsellor doorlopen en is geregistreerd E-Coach/E-Counsellor.