En verder...

Hunebed en stenen

Een hunebed ligt op een kruising van leilijnen (energiebanen) die over de aarde lopen. Je begrijpt, je kunt er prachtige metaforen mee maken. Metaforen zijn een belangrijk onderdeel van het werk dat we samen verrichten.

Brené Brown

Brené Brown ( www.brenebrown.com ) is bestseller auteur, onderzoeker, verhalenverteller en keynote speaker. Haar boeken zijn vertaald in 25 talen en ze is wereldwijd bekend om haar ideeën over moed en leiderschap. Hoewel veel mensen zich herkennen in haar boeken, blijft toch vaak de vraag: HOE dan? Hoe pas ik toe wat ze schrijft? Hoe werkt het dan concreet voor mij?

Naar behoefte organiseer ik een aantal keer per jaar een 4-daagse (3 dagen aaneengesloten, 1 terugkomdag) waarin de praktische toepassing van de inzichten van Brené Brown centraal staat.

In de ‘Daring Greatly’ 4-daagse gaan we in op ‘wie ben ik en wie wil ik zijn’. In deze dagen leer je jezelf door en door kennen en ervaar je hoe zelfvertrouwen, zelfinzicht en trouw zijn aan jezelf je leven lichter en krachtiger maken. Je leert HOE je dit doet.

In de ‘Rising Strong’ 4-daagse gaan we in op de herkenning van je eigen patronen en hoe je deze kunt doorbreken. Je leert HOE je weer opstaat als het een keer niet gelukt is. Na deze 4-daagse zul je ervaren dat je je eigen leven anders vormgeeft.

We werken in een groep van ongeveer 5-7 mensen waardoor je ook van elkaar leert en je meteen oefent met het in de praktijk brengen van je inzichten.

Je ontvangt een professioneel vormgegeven werkboek, naar keuze het boek ‘De kracht van Kwetsbaarheid’ , ‘Sterker dan Ooit’ of ‘Durf te Leiden’, en een te koesteren schrift om je eigen ervaringen in vast te leggen. Tijdens de bijeenkomst krijg je exclusieve filmpjes te zien waarin de auteur alles nog een keer toelicht.

Hoewel de insteek Amerikaans is, krijg je van mij de nuchtere, praktische Nederlandse vertaling én toepassing, waardoor het ook echt voor jou gaat werken.

Durf en Duurzaamheid

Duurzaamheid in jouw eigen organisatie invoeren vereist durf. Hoe geef je beide aspecten vorm?

Hoe bepaal je je focus en bereik je concreet resultaat op het gebied van duurzaamheid? Wij zijn er van overtuigd dat duurzaam denken waarde genereert. Wat is jouw rol, wat is jouw context en HOE ga je duurzaamheid invullen?

Samen met Anke Hamminga, Sustainablity Lead EU binnen een internationale organisatie, ben ik bezig met de ontwikkeling van de ‘Durf & Duurzaamheid Masterclass’ verdeeld over 3 avondbijeenkomsten.

Eén van de kernaspecten van deze avonden is het uitspreken van jouw ambitie, waardoor het echt wordt. Daarnaast kijken we naar de context, de harde gegevens waar je nu eenmaal mee te maken hebt. Durven heeft te maken met ontdekken en anders denken. De verbinding met jezelf en met anderen geeft houvast voor DOEN.

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid als thema in werk en persoonlijk leven en graag daarin concrete stappen wil zetten.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar desiree@adviesencoaching.nl. We willen in het najaar van 2021 starten.

Foto’s

De prachtige foto’s voor deze site en van mijzelf zijn gemaakt door Eric de Jonge van Ecri Fotografie uit Gieten, www.ecri-fotografie.nl.

Website

De website is ontworpen en gebouwd door de mensen van Webdesignhq uit Beilen. Het is ontzettend prettig met hen samenwerken, www.webdesignhq.nl.