Organisatie ontwikkeling

Samenwerken, persoonlijk leiderschap, het geheel van mensen dat meer is dan de som van de afzonderlijke delen. Het gaat om zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Open, transparant en gericht op het gemeenschappelijke resultaat. Oog voor mogelijkheden en zicht op beperkingen zodat je jouw strategie kunt bepalen en kunt focussen op wat er toe doet voor jouw team en/of organisatie. 

Hier hoort bij dat je weet waar je staat en waar je naartoe wilt. Dit vraagt tijd en aandacht om na te denken, te reflecteren op jezelf en op je team of organisatie, een ander perspectief te ervaren en patronen te herkennen. 

Hoe bereiken we dit?

We beginnen met het vaststellen met wat je wilt bereiken als leider, met jouw team en/of voor jouw organisatie. Daarna bepalen we het vertrekpunt en de basis die er al is. Daarop bouwen we voort. Ik bied je verbinding, zicht op en doorbreken van ineffectieve patronen en focus op de bedoeling en het resultaat. Zo ontwikkelt zich samenwerking, onderling vertrouwen en nieuwe energie. 

Hier nemen we de tijd voor. Het is belangrijk dat we elkaar goed verstaan, zodat je als leider ervaart dat de belangen van jezelf en jouw mensen in goede handen zijn. We doen het altijd samen: jij bepaalt. Ik bied je inzicht, een ander perspectief, grip, concrete handvatten, kennis en vaardigheden van om jezelf en jouw team te ontwikkelen.