Diensten

Omdat samen vele malen sterker is dan alleen

Tulpen Advies en Coaching

Advies

Soms kom je er alleen niet uit. Dan heb je die onafhankelijke, frisse blik nodig om zelf weer de goede vervolgstappen te maken. DMS Advies&Coaching biedt een goede gesprekspartner, die je altijd iets brengt! Voor iedereen die behoefte heeft aan een heldere, pragmatische blik. Voor organisaties waar veel verschillende belangen spelen, waar beeldvorming en communicatie essentieel zijn.

Coaching

Iedereen moet minstens één keer in zijn leven gecoacht worden, het verrijkt je leven, geeft nieuwe energie en brengt nieuwe inzichten. Loop je vast in je werk, hebt je het gevoel dat je stilstaat of mis je uitdaging en perspectief? Zoek je een ‘sparring partner’ om weer scherp te worden? Coaching bij DMS Advies&Coaching brengt je daar waar je wilt zijn, veel eerder dan wanneer je het alleen blijft doen. Voor iedereen die werkelijk iets anders wil in zijn of haar leven, werk of bedrijf.

Teams

Samenwerken in een team vraagt om regelmatig afstemmen met elkaar of je nog op dezelfde weg bent.
Goede samenwerking ontstaat als je elkaar wat beter kent. Je bent niet voor niets een team, alleen gaat het sneller, samen kom je verder. DMS Advies&Coaching zorgt ervoor dat in jouw team die onderwerpen aan de orde komen die je als team versterken, positief en opbouwend. Goede sfeer en vertrouwen zijn een voorwaarde voor een goed gesprek. Dit ervaar je als DMS Advies&Coaching je begeleidt.

Trainingen

Trainingen door DMS Advies&Coaching zijn gericht op het (verder) ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, zoals management- en adviesvaardigheden. Belangrijk is ook dat het samen ontwikkelen van vaardigheden leidt tot een merkbaar betere samenwerking en meer werkplezier. Je leert je sterke punten beter in te zetten en handig om te gaan met je minder sterke punten. Voor mensen in organisaties waarin interpersoonlijke vaardigheden een belangrijke rol spelen, bijv. leidinggevenden, projectleiders, adviseurs en account managers. Voor het aanleren van basisvaardigheden en om finesse te ontwikkelen in zowel verbale als non-verbale communicatie.

Inzetjes-Diensten-mediation

Intervisie

De kracht van intervisie is dat collega’s met elkaar in gesprek blijven, van elkaar leren en dat versterken en gezamenlijk de problemen die er zijn op lossen. De eerste keren vindt intervisie onder begeleiding van DMS Advies&Coaching plaats, daarna beheersen de deelnemers de vaardigheden zelf voldoende om dit zelfstandig te doen.

Mediation

Als je er samen niet uitkomt in geval van ruzie of conflict. Als je merkt dat de communicatie tussen sommige van de medewerkers leidt tot problemen in de samenwerking. Of als je je organisatie wilt leren omgaan met meningsverschillen zodat de onderlinge samenwerking verbetert en effectiever wordt. DMS Advies&Coaching begeleidt naar een optimaal functionerende samenwerking in de toekomst.